hola buenos días

hej alla barn!

exakt en vecka sen jag bloggade, tjuhu!
den senaste veckan har varit ganska händelserik. i lördags firade vi jonathans födelsedag i danmark med bowling och annat trevligt. jag vann tillochmed på bowlingen, något som aldrig hänt förut!
i söndags blev det dans & såklart så skulle jag skada mej! efter ungefär halva träningen pajjade jag min fot & jag fick tillbringa kvällen på akuten tillsammans med mamma. läkaren konstaterade att det var en senskada eller en stress-spricka. fick åka upp på röntgen men det syntes inget på bilderna. kom hem vid halv ett & somnade direkt.
ledig i måndags, tillbringades hemma med plugg och annat shit. skulle egentligen ha shoppat med elena, men jag orkade inte, såklart.

veckan i skolan har varit jobbig & jag har varit tvungen att åka bil med mamma varje morgon & eftermiddag.
annars går det väl bra i skolan. konstigt nog har mina favoritämnen blivit naturkunskap & matte. väldigt konstigt faktiskt.

igår fick jag äntligen träffa isabel för första gången på två veckor. vi & louise kollade på alice i underlandet hemma hos isabel och jag sov nog igenom halva filmen. förlåt, men jag var väldigt trött!

ikväll har jag faktiskt ingen aning om vad som händer, men jag vet inte om jag orkar göra något speciellt. jag går ju trots allt på kryckor. det finns typ bara nackdelar med det. fast jag slipper trapporna till fjärde våningen i skolan, men det är lätt inte värt att gå på kryckor för det!

en till sorglig sak är att min mobil är typ .. sönder. den funkar typ inte att ladda utan att man har en fet klämma eller något på den. svårt att förklara, så skit samma!

jag saknar typ elena, så jag tycker att hon kan pallra sig hit eller något, kan väl inte vara så ansträngande?!

nu ska jag sätta mej & glo på tv och käka mitt godis som jag köpte igår tror jag. jag såg precis att klockan inte är alls mycket, vilket är väldigt bra tycker jag!

hejsvej!

jag var lite ego för en vecka sen..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0