Adiós

Skiter i blogg nu, hejdå!

diabetes?

Hej bloggen.

Just nu suger nästan allt. Min ena visdomstand har bestämt sig för att börja växa fram så jag går runt med ständig tandvärk. Dessutom har jag symtom på diabetes, gr8! Känns verkligen som att någon vill mig ont, för detta är fan inte okej! Har precis slutat medicinera för epilepsi, så kommer detta?! Det är bara för mycket. Har jag gjort något för att förtjäna detta? Antagligen.

Mår, som ni kanske förstår, skit. Och som grädde på moset så jobbar jag också. Mm, naaaaajs.

Nu ska jag sova, vaknar klockan sju imorgon och hoppas att jag mår bättre! Om jag inte gör det så kan den som bestämt att jag förtjänar detta dö!

Ful bild som förhoppningsvis roar någon.



Godnatt


Fan

Alltså nu orkar jag inte detta längre. Jag känner mig så jävla dålig, som en riktig svikare. Jag vet att jag har gjort fel, men ni får det att verka som att det bara är fel på mig. Jag har försökt nu, men utan att få respons. Det känns som att det bara är jag som försöker nu, och då pallar jag faktiskt inte. Fan att det skulle bli såhär, jag ville aldrig det. Jag förstår om ni känner er glömda och ersatta, det skulle jag också gjort. Men ni behöver väl inte skita i mig? Denna gången vet jag inte vad jag har gjort fel, så jag förstår inte varför ni lämnar mig utanför. Kan ni snälla säga vad jag har gjort för fel?

Working nine to five

Tja läget? Har jobbat tisdag till torsdag denna veckan och det har lönat sig! Har tjänat ihop mer än vad jag behöver så det är najs! I helgen blir det mest ta det lugnt. Imorgon kommer mina tjejer till mig på kvällen, vi ska grilla och mysa! Hihi, ska bli najs! :) Nästa vecka blir det jobb tisdag till torsdag och sen på fredagen blir det tivoli i köpenhamn :D kommer bli skitkul! Nu ska jag göra något vettigt, ciao!

sol!

Hej alla barn!

Det är jättefint väder idag! Det blir ut i solen och försöka få lite färg som gäller idag.

Igår kom Matilda hit vid sju och sen så chillade vi, snackade, tog bilder, planerade resa (!!) och massa annat mysigt! Har saknat henne så det var jättekul att träffa henne igår :)

Idag gick vi upp vid halv tio och åt frukost och sen tog hon bussen från Dalby halv tolv. Det är jättevarmt idag så ni som inte har varit ute än, shame on you!

Imorgon blir det stenbrottet med Matilda, Felicia, Therese och Ani! Har inte träffat dem på typ två veckor och det känns konstigt att inte träffa dem varje dag :o
Sen kommer Alex hem imorgon! Han har varit i Hällsingland på släktträff sen i torsdags och i veckan jobbade ju jag så vi har inte träffats på länge nu :(

Nej, nu ska jag inte sitta här längre! Ska få i mig lite mat och sen blir det solen!

Ha en bra dag :D

sötnosar igår!


Sommar!

Hej allihopa! Längesen va? Sen sist har jag hunnit sluta skolan, fått sommarjobb, hjälpt till på student och min systers konfirmation. Jag har såklart hunnit njuta av sommarlovet och det fina vädret och jag har också skaffat ny telefon. Den nya telefonen är för övrigt den största anledningen till att jag inte har bloggat, jag sitter aldrig vid datorn längre (a) Aja, nog pratat om det. Hela denna veckan har jag haft fullt upp. Min syster konfirmerades idag så sen i torsdags har vi förberett olika saker inför idag. Sen jobbade jag onsdag och torsdag också och mitt jobb är inte lite tungt! Lyfter tunga lådor typ sju timmar i sträck, ganska jobbigt! Fast man ska inte klaga, får ju fett mycket pengar ;) Idag var det då konfirmation. Jag insåg när jag satt i kyrkan att det är en jävla tur att jag inte konfirmerade mig, haha! Shit vad tråkigt det var! Det enda som var kul var teatern och när konfirmanderna gjorde något :p Ikväll kommer matilda hit! :D Saknar henne bajsmycket och hon har ju varit på kreta så hon kommer vara neger :( Ha en bra kväll, puss!

RSS 2.0