elenagrrrrl is here

cha cha biatches, elenagrrl here!
cornelia har ätit sin lilla lax nu och snart ska vi till loajsbajs och sen på en fet ferre!?!?!??!!!! wooho...
nu tar cornelia över :)



tja!
precis som elenagrrrrl sa så ska vi snart till vår kära vän louise och leka. sen blir det fest, i guess! eftersom min plan sket sej så får jag hänga i dalby med mina bebisar ikväll! mysepyse.
nu måste vi druuuuda, tja! (L)

frajdaug

tja! idag äre fredag, najs. vaknade kvart över sju imorse och blev skjutsad till skolan, mm.. najs skolda, hade tre lektioner. sen efter skolan blev det slaget om lund, innebandy! katte krossade spyken, 6-1 ohyeah!
stack och handlade godis med elena och johan och sen tog vi bussen hem. kom hem vid fem och sen dess har jag segat som fan. sov typ i en halvtimme eller något innan och sen har jag typ inte gjort något. jävla snöstorm som förstör alla planer :o

igår var det d-dag, underbart. jag och elena stack till lund vid tolv och sen så klippte vi oss, fikade, shoppade och blev överkörda (hehe). vi kom hem vid fem och sen stack jag till lund igen, valinfomöte på skolan. efter det stack jag och mamma hem och sen åt vi pizza, gottigt. sen färgade vi mitt hår! det blev helt awesome om jag får säga det själv! by the way, jag kände mej helt snygg idag. hehe, puss!

nu ska jag snart sova, ska upp ganska tidigt imorgon har jag bestämt. ska plugga natur och läsa min dumma bok. och senare tror jag vet vad jag ska göra, men jag får se :)



fin bild från i somras, puss!

GODNATT (L)


i'm losing my mind

tja! idag är det onsdag och det är najs. sitter här efter en jobbig dag i skolan, den gick långsamt också var det snöstorm! eller ja, det är typ fortfarande det. försov mej imorse igen, vaknade kvart över sju och tog bussen fem över halv åtta! starkt jobbat tycker jag, haha! hann dock inte äta frukost, men det är det caféterian är till för! kattes ostbullar kan man typ döda för.. blivit mycket ostbullar på sista tiden, hinner typ aldrig äta frukost. skärpning med det! kostar ju faktiskt pengar att köpa frukost varje morgon. okej, det blir typ tio kronor, men är man fattig student så är man!

imorgon är det d-dag! jätteskönt ska det bli, torsdagar är jobbigaste dagen också. imorgon blir det iallafall stora staden lund med elajniiisch. ska bli mysigt, hihi. blir väl fika, fota, flumma, shoppa och jag ska klippa mej! sen måsta jag leta efter vinterjacka också, fryser ju röven av mej! jösses. mysig dag imorgon iallafall :)

nu böjar det lukta mat här! jag är jättehungrig, har inte ätit sen lunchen idag. hoppas det blir gott, hehehee..

och hallå?! jag vill inte ha mer snö nu, men det har kommit typ två decimeter bara idag. och det snöar fortfarande! wtf, jag vill ha sommar nu, eller iallafall vår!

ha det bra alla sötisar!


if i was a rich girl..

ye, you know the rest!

hellu!
idag är det lördag, najsnajs. måste dock börja på den dumma novellen som ska vara klar på torsdag.
ikväll vill jag leka med bajsar, var håller ni hus? :o

btw, det är fortfarande snö ute! det är ju helt sjukt, har legat över en månad nu. kan det inte bara försvinna? jag vill ha sommar, hehe. nej men seriöst. varför har vi haft snö så länge? jag menar, det ska ju liksom vara sån "global warming", men inte fan blir det varmare?

nu ska jag börja på den extremt dumma novellen. den ska vara aslång också, buhu!

HEJDÅ


you better work

tja! idag är det fredag, underbart. sitter här i mina mysiga mjukisbyxor och typ myser hihi.

hehe, jag har upptäckt en helt underbar uppfinning! chailatte är något av det godaste. i LOVE it. synd att det är så jäkla dyrt bara.
och en underbar sak till! bussen som går 07.38 från byn går 07.34 typ 200 meter från mej. jag är bezt hehe. snacka om att jag är lat?!

hade första danslektionen i skolan idag, det var najs! två timmar och en kvart är inte fel :)
efter skolan gick jag och tessan till jättekul och handlade massamassa godis och sen var hon tvungen att springa till bussen. sen stack jag till botulfs och träffade mami. vi gick in på den där.. telenor-thingy och lämnade in min fina mobil som har gått sönder. får den igen om två veckor hihi. men dum som jag är så glömde jag att ta ut mitt minneskort innan, haha. fail :(

nu ska jag gå upp på mitt rum och äta allt godis jag köpte innan, hehe.



btw, sverige är ute ur handbolls-em! fuck tyskland typ?

puss sötnötar!


tja!

B L O S S A, B L O S S A, B L O S S A, GLÖGGEN HETER BLOSSA!!!!

ehe, hej! jag har inga läxor och det är underbart! idag är det torsdag, hihi. innebär fredag imorgon (L)
puss på helgen :*

men oooooj, onödigt inlägg! nu ska jag duscha efter simningen idag och sen ska jag (eller ja, mamma) färga mitt hår.

TJA!

plmnjhytgfvfde

hej hje ehj jhe ejh jeh. i'm a nolifer hehehe...

igår blev det scary movie 2 här med mina bajsar. det var trevligt hihi. ni är bästttt :D

idag är det street! längtar verkligen efter att köra massa massa styrka så att jag inte kan röra mej imorgon typ. mm, najs najs najs..

äh, nu ska jag städa lite och sen ska jag plugga!

ha det bra :)

hehehe..


move shake drop

hej!

igår så var jag först i skolan. det var chill, slutade halv två. efter skolan gick jag till bibblan och satte mej där tillsammans med felicia och therese och pluggade engelska. usch, nästa vecka har jag matteprov. bläbläblä.
iallafall. vid tre mötte jag elena och vi stack till donken, som vanligt. sen stack vi hem. vid sju stack jag ner till byn och hämtade roger! sen kom louise och elena och sen stack vi hem till mej. sen kom isabel också. mysig kväll, hihi!

ikväll är det scary movie 2 på tv, den ska ses! måste ner till byn också, jag vill ha godis hehe..
imorgon är det street, ska bli asnajs! har dock fortfarande träningsvärk, haha. simningen i torsdags, herregud!

äh, nu ska jag fortsätta plugga dum matte, dum spanska och dum engelska!

vi ses :*


why so serious?

hej folket. förlåt för dålig uppdatering, haft mycket att göra! hade bla. ekonomiprov i tisdags, får tillbaks det imorgon. förhoppningsvis så gick det inte åt helvete.
och dansen började i tisdags! det var jättekul som vanligt, men gud vilken träningsvärk jag har! och vi körde typ ingen styrka, haha.. värre blir det på söndag, eric kommer typ döda oss! hehe...
idag har jag inga läxor, bara lite spanska som jag ska göra sen. för övrigt så har vi haft sovmorgon alla dagar denna veckan förutom igår. redigt najs!
just nu sitter jag och funderar över om jag ska gå på mattelektionen imorgon. vi har frivillg lektion eftersom vi har prov nästa vecka.. hm.. jag kanske borde gå, det är ju sista lektionen innan provet imorgon. äh, jag går om jag orkar! annars så slutar jag hlv två imorgon, men eftersom jag är så duktig ska jag sitta kvar i skolan och göra engelskaläxa. efter det så ska jag hänga med elena på stan, vi är så häftiga!



okej, nu ska jag snart äta och sen blir det spanska och sen blir det sova!


vem bryr sej? inte jag iallafall!



jag älskar ica-reklamerna!

idag blir det plugg och städ. ikväll hoppas jag på greveholmkväll part 2! :)

var e boxen?

DÄÄÄÄR E BOXEEEEN!

hej. det är fredag! har överlevt dom två första dagarna i skolan, woooohoooo! nej, men det har varit kul. skolan är faktiskt väldigt trevlig, det värsta är att man måste gå upp typ klockan sex varje morgon. och snart börjar period två = inga sovmorgnar! i will die..

ikväll så ska jag nog träffa elajniiisch och isnabhel! mysepyse! :)

äh, pallar icke blogga. ska rota fram någon bild att ladda upp..


var inte den fin? bilden är tagen när jag var ute med familjen och åkte skrillor på krankesjön :)

äh, ha en bra fredag! :)

shopping

imorse vaknade jag av väckarklockan, ställd på nio. låg kvar till typ tio i tio och sen gick jag upp och duschade.
halv ett tog jag bussen till lund och sen vidare till nova. mötte upp therese och felicia och vi gick och satte oss på espresso house och fikade i typ en timme. sen gick vi runt på nova tills dom stängde, myse! det blev lite inköp!

klänning, ryggen! klänningen

jag köpte också en väska, sån.. axelremsväska. haha, heter det så? aja, ni fattar!
anywho..... skola imorgon, som suger! nej, inte egentligen, ska bli kul endå. fast att börja kvart över åtta? nja.. men vi har antagligen ingen idrott imorgon, vilket är najs för då slutar jag typ två! mums.

nu ska jag snart gå och lägga mej! ha det bra! :)


wiiihoooo

hej alla barn nu är det barnprogram..

nej men nästan :D om typ två timmar ska jag hem till louise & kolla på greveholm med henne, elena & förhoppningsvis isabel :) hihi, mysemys!

igårkväll blev det då skräckfilm hos elena med henne & louise. asläskig om ni frågar mej, inte alls läskig om ni frågar någon annan. filmen var iallafall på spanska, gjorde det lite mindre läskigt. men blä, ingen film jag rekomenderar!



aja, ikväll blir det iallafall mys med greveholm! aslänge sen! ska bli kul faktiskt :)

aja, nu ska jag dra! :)


haj

sitter hos elena mitt i natten. vi har sett skräckfilm tillsammans med louise, barnhemmet. jag är jätterädd nu & kommer typ inte våga gå hem, haha! tur att rebecka är vaken iallafall! :)

imorgon ska jag rensa det sista på mitt rum & sen vill jag leka med bebisar.

ha det gött, simma lugnt!


20...10?

vill börja med att berätta varför jag inte har bloggat sen.. i tisdags?
jag har varit sjuk. jag blev, hör och häpna, magsjuk i tisdags. det var superäckligt, haha.
och sen har jag faktiskt inte orkat eller haft tid. hihi, puss.

och alltså. jag hatar att säga 2010! det känns så.. konstigt. ni vet när man skriver och säger 09? hur ska man göra det med 2010? ska man bara säga 10? haha, jag är så djup!

okej, nyår. misslyckat, vad mer kan jag säga? haha, blä. JAG PALLAR INTE BLOGGA NU,
klockan är mitt i natten :(

HEJDÅ :D


RSS 2.0