nyttig?!?!?!

ehm ja!

jag tänkte nog bli nyttig (elena inspirerade mig hehe)! har ätit så jäkla onyttigt senaste tiden (okej, senaste halvåret) så jag tänkte ta tag i det. eller nästan iallafall. typ sluta äta onyttigt på vardagar och bara godis och sånt på helgerna (hahaha lycka till).

för övrigt så jag har inte gjort ett piss idag. jag har bara legat i sängen hela dagen (i princip) och bara legat där. extremt tråkigt egentligen, men vad gör man inte för att bli frisk? hehe..

nu ska jag titta på tv, snart börjar svenska hollywoodfruar, jag saknar maria montazami! :o

och jag saknar alexander! (och nej, jag ska inte bli en tönt som tjatar om min kille överallt..?)

tjuggis

alltså, ibland gillar jag min mami lite sådär extra mycket.

idag när hon kom hem så hade hon köpt halstabletter till mig, vilket uppskattas hihi.
sen hade hon bestämt sig för att vi skulle äta tacos till middag, jag som var hungrig som en varg åt typ allt själv hehe..
sen när jag och elena skulle ner till stora staden (haha) fick jag pengar av mamma att köpa godis för. like made my day! jag och elena gick då ner till stora staden och shoppade loss inne på hemköpis. eller ja, jag shoppade loss inne på hemköpis :(
sen skulle vi gå till konsumponsum för att elenas töntiga choklad inte fanns på hemköpis. iallafall, vi gick förbi viking, och vem sitter inte där om roger? stannade och snackade med honom i typ tio minuter och sen schtekade vi vidare till konsumponsum. elena köpte sitt choklad och alla blev nöjda och glada påskharar.

så nu sitter jag här med min godispåse, mina halstabletter, näsdroppar och ett glas vatten och tycker synd om mig själv typ. funderar på att gå och lägga mig och läsa en bra bok. det lät väldigt frestande, så jag ska nog göra det.

GODNATT :)


jai ho!

jag insåg precis att jag har uppdaterat typ tre gånger idag. whatever! 

iallafall, är det bara jag som tycker att jai ho är bra? eller är det jag som har blivit en kärlekstönt? :(

i vilket fall som helst så ska jag duscha nu (äntligen!!!!)
ses ikväll :*


update.

jag åt ett gammalt pitabröd, det var inte särsklit gott. jag har fortfarande inte duschat, har dock varit dukitg och fixa disken. jag är bäst :D


you are the reason that i breath
you are the reason that i still belive

hungrig

jag tror inte att det är speciellt bra för mig att bo ensam hemma. borde diska, för allt bara står på vaskabordet just nu, haha. misslyckat är bara förnamnet :)
borde faktiskt duscha också. ska nog göra det sen. fast jag är hugrig, borde göra något åt det först. hoppas vi har något ätbart hemma!
och kul för er att veta, men jag har inte feber längre hihi! och min hals gör inte så ont längre, börjar dock få en ganska hemsk hosta. blä! ofta jag blir sjuk på lovet haha! det suger :o

och hallå, det är ju påsklov! det innebär massa godis och sånt gott hehe. hoppas jag får ett fett jäkla påskägg i år höhö.

för övrigt blir nog lovet najs :) har massa planerat, så det blir nog bra :)

nu ska jag äta, pusshadetbra

:)

damn girl

heh, hej :)
längesen jag bloggade (tror jag) så det är väl dags? (ja, jag bloggar för din skull elena..)

igår var isabel och elena här, mina töntar hihi. jag sov typ, haha :(
idag är det earth hour 20.30-21.30 så då ska vi antagligen mysa här, fast får se om jag orkar, har feber :o

aja, pallar inte blogga! (förlåt elena hah!)

ses

hihi

seg vecka, har haft mycket att plugga. gjorde iallafall mitt spanskaprov igår så det är chill nu. har dock matteprov nästa vecka men sen är det loooooov! mmm, jag längtar.

en till sak jag längtar till är till helgen. imorgon hoppas jag på mina töntar och på lördag blire alexander, mm ♥ söndag blire träning, sjukt najs. jag älskar båda koreografierna och jag längtar som fan till showen! hihi, dans är bäst.

hehe, nu ska jag snart sova. godnatt! :)


lycka

hej jag är lycklig.

längesen! det är söndag och jag sitter vid datorn såhär sent! heh, vi är lediga imorgon och på tisdag så det är chill! ska dock upp vid halv åtta imorgon, ska hem till felicia och göra klart vårat grupparbete. sen blire shopping i malmö med henne, therese och matilda, najs :) på kvällen ska vi hem till ani och fira hennes b-day som var i tisdags, det blir mysigt!

nu ska jag sova, hihi. jag är så jäkla glad så min text är säkert sjukt osammanhängade, hehehe.

PUSS PÅ ER.

RSS 2.0