the words won't come out

HEJ ALLA!!!

elena är hemma igen & det är underbart! :)
idag vaknade jag vid tio & låg i sängen i någon timme. det var skönt! :)

elena sitter här bredvid mej, måste skriva en liten grej som hon sa innan, haha!

elena: känner du arvid?! :D
jag: vem är arvid..? :s
elena: vänta..
båda: *asg*

hahahah, helt galet! :)

ikväll ska jag hem till matilda & fira hennes b-day som är på måndag :)

imorgon blir det center syd med familjen, ska försöka hitta ett par riktigt varma skor! converse är ju inte jättevarmt om man säger så, ehe.. 

well well, hejdåÅÅÅ! 

btw, elena hälsar :D 

oh em gee

det får mej att tänka på elena, jag saknar henne :(
jag saknar isabel med, typ tre veckor sen vi träffades, sinnes!!

igår så blev det iaf fest hos thörnberg :D
jag & louise lyckades ta oss dit (skjuts) så det var asnajs! alla som var där var helt jäkla random men jäkligt najs, så man klagar inte :D
jag & louise kunde ju inte ta oss hem, så vi fick sova där. så det var vi och fyra till som sov i hans vardagsrum. eller sov kanske man inte kan säga haha. fick ju ligga på golvet för sofforna tog de andra :|

iallafall, efter kanske max en halvtimmes sömn (för min del, haha), gick vi upp. klockan var typ åtta & vi skulle hjälpa till att städa & det gjorde vi. vi var asduktiga, hihi. vid nio började vi gå mot flyinge, där vi skulle ta bussen tio över tio. vi gick kanske 200 meter på 20 minuter, haha. FAIL. vi hade iallafall tur & thörnbergs mamma skjutsade in oss till flyinge. när vi kom dit kollade vi busstiderna, som vi inte hade varit säkra på. såklart så gick det ingen buss förän halv tolv, så alternativen var att stanna i flyinge i två timmar eller gå till sandby. jag & louise bestämde oss för att gå till sandby & vi lämnade dom andra i flyinge. det tog oss kanske en timme att gå till sandby & när vi väl kom till sandby gick vi vilse, haha. vi lyckades iallafall ta oss till lund & sen hem till dalby.
när jag kom hem gick jag direkt & la mej i sängen & somnade. sov till klockan fem kanske & sen dess har jag bara typ lagat mat & ätit maten x)

ikväll ska jag faktiskt gå & lägga mej jättetidigt. fast jag måste plugga. jag hatar läxor över lov :(

söta pågar igår ! :D

hihihih

okej, här är bilden på min brors helt awesome mössa!

underbart!

han är så jäkla häftig. en freaking pälsmössa! :o

åååååh

ååh, jag blir så irriterad. just nu verkar det som att kvällens planer skiter sej på grund av dåliga bussförbindelser, gaaah! jag som verkligen ville dit.. F A N . jävla skit alltså. jag hatar att bo i dalby bara därför. dumma skånetrafiken.

idag har jag segat, ätit & suttit vid datorn. det är ganska fint väder men när jag gick ut frös jag nästan ihjäl. typ. det är verkligen askallt nu! jag hatar att frysa, det är jättehemskt.

snart ska jag väl hoppa in i duschen, har ju inget bättre för mej :|

tik tok

jag är så jäkla trött! även om jag gick & la mej typ halv elva igår så är jag astrött & seg :(

igår drog jag in till lund med min bror för att köpa födelsedagspresent till hans kompis. vi gick där i några timmar & sen mötte vi upp mamma & gick & kollade lite. vi köpte mössor & sånt man behöver nu när det är kallt. gissa vad min bror köpte för mössa? hihi, respect bro. kolla nästa inlägg, lovar att lägga upp en bild då ;)

jag köpte iallafall en vanlig stickad svart mössa. inte så speciell, men den var varm & så :)
det blev ett par vantar också, riktigt gosiga faktiskt :)

idag gick jag upp vid elva & käkade frukost. gjorde lunch vid två & sen dess har jag i princip bara segat.
checkade lite grejer på youtube, ska faktiskt lägga upp lite grejer i nästa inlägg. eller inlägget efter det. hm..

aja, nu ska jag lägga över bilder från mobilen till datorn, ciao.


off to..

i'm off to lund. finns på mobilen, hejdå!

alltså va?

hej alla barn.

lovet började med godisshopping i lund med elena. sen blev det mjölis på kvällen med henne & johan, det var väl .. kul. hon lämnade mej i lördags & sen dess har jag inte gjort något alls. jag har bara degat hemma & varit extremt asocial men imorgon får det bli ändring på det har jag bestämt. det lär dock inte hända, MEN ni får gärna höra av er om ni vill träffa mej. jag tänker blogga mer imorgon, så nu säger jag godnatt. hejdå.


tjihuuuuuuu

jag är glad. på bra humör! denna veckan har vi typ inga läxor & det är supernajs!
har dessutom fått redan på lite trevlig information idag, inte fel det heller! :)

fick tillbaka mitt spanskaprov idag, fick bara G. det suger, jag är missnöjd, men provet var svårt :(

imorgon är det längsta jäkla dagen i världshistorien, typ.
först skola från 8.15 till 15.45. sen hem till dalby, dra på trumlektion från 17.00 till 17.20 & sen dra in till lund med elena & sen komma hem vid tio. längsta jäkla dagen på länge.

nu står maten serverad på bordet, vi ses!


godnatt

nu ska jag snart gå & lägga mej, det är ju trots allt skola imorgon. jag har dock sovmorgon till tio i tio, men jag känner att jag behöver sova ut inatt!

dansen gick helt okej, kände att jag hade ont så jag tog det lugnt, jag vill ju inte riskera att bli mer skadad!

kom hem vid halv åtta & käkade & nu har jag färgat håret igen! denna gången blev det iallafall lyckat, så ingen mer gul utväxt! tjuhu!

nu ska jag sova, godnatt!


ensam hemma

ibland är det ganska skönt att bo ensam hemma. inga onödiga ljud & man kan vara uppe hur länge man vill! det brukar jag iofs få vara endå, men att komma hem mitt i natten & sätta sig vid datorn brukar men ju inte göra om hela ens familj ligger & sover. det finns dock en nackdel med att  bo ensam.

när jag bor ensam hemma brukar jag slarva med maten så jag brukar ofta gå hungrig, hah. egentligen har jag bara mej själv att skylla, men man (jag iallafall) orkar inte stå & laga värsta middagen till mej själv, känns lite meningslöst. 

så idag har jag bara gjort lite äggröra till lunch. mästerkocken ohyeah!

min helt awesome äggröra!

nu ska jag lira lite guitar hero, vi hörs!

sunny sunday

¿comó estás?

godmorgon allihopa! jag vaknade för cirka tre timmar sen, men jag har inte orkat blogga än, heh..
igår blev det då hem till matilda i arlöv, läs mer om det i förra inlägget!

denna veckan har varit ganska chill, men vi har ändå haft prov & sånt i skolan. vi hade spanskaprov i fredags & det gick väl .. helt okej, men jag tyckte det var ganska svårt faktiskt! på nyvång hade vi ju alltid en hörövning, en läsförståelse & en del där man skulle skriva själv. provet vi hade i fredags var helt annorlunda, ganska mycket ordkunskap & annat som man inte var van vid. men nu vet man hur de proven är så nästa gång kan man nog förbereda sej lite bättre :)

fick även tillbaks våra historiaprov & sämhällsläxprov i fredags. jag fick freakin MVG på historiaprovet, jag blev verkligen jätteglad! snacka om att man blir pepp på skolan när man får tillbaka något sådant, första provet också!

i torsdags var det d-dag så på dagen pluggade jag massa spanska & sen vid tre stack jag in till lund, mötte elena & klippte mej. jag tyckte det blev liiite kort, men det växer ju ut igen ;)
efter det så gick vi & fikade på wayne's coffe. vi satt där i typ en halvtimme & sen gick vi en runda i stan. hittade en tröja som jag köpte, men den lämnade jag tillbaks i fredags, för jag kände mej fattig! 

jag på wayne'ssötaste elena på wayne's

i fredagskväll blev det då agardhs inspark här i lilla dalby. först tjejfix hemma hos isabel & sen drog vi till insparken vid nio. till en början var det ganska segt men sen kom det lite mer folk. jag hängde med elena & johan större delen av kvällen & vi hade jättekul! jag & johan blev verkligen superhungriga så vi gick runt & letade efter mat & vi hittade pizzasallad! haha. vi käkade det men vi blev inte mätta, så resten av kvällen gick vi runt & var hungriga. träffade mycket najs folk också, både gammalt & nytt!
jag & elena stack hem vid typ halv två & då var vi verkligen aströtta!

idag ska jag försöka vara med på street-träningen, jag vill inte missa mer nu! även om helgens äventyr har gjort att jag har mer ont i foten igen så ska jag försöka ignorera det! jag kan verkligen inte bara sitta & titta när alla andra dansar, hell no!

nu på dagen hade jag tänkt spela guitar hero, det var aslänge sen & jag har varit sugen på det hela helgen!

nu blir det mat, ¡adiós!


aaaarrrrghhhhh

alltså, inte för att gnälla eller något, men min mobil är verkligen störd. riktigt jävla störd är den! jag kan typ inte ladda den alls nu, jag måste lägga in en bild, seriöst!

alltså wtf?!

iallafall.

tänkte inte blogga speciellt mycket nu eftersom klockan är mycket, men ett kort inlägg blir det iallafall!

ikväll var jag somsagt i arlöv hemma hos matilda med emma, therese & felicia. jag mötte först emma i lund & sen tog vi tåget till arlöv. matilda, therese & felicia mötte upp oss på stationen & sen gick vi hem till matilda. vi började med maten direkt för vi var alla superhungriga. vid åtta stod maten på bordet, tacos! vi åt, snackade & dog av skratt, hah! sen blev det väl lite utflippat i guess. vi fick nog i oss lite för mycket socker, eller vad säger ni? ;)
vi fick för oss att vi skulle dansa, så det gjorde vi! sjukt kul hade vi & vi kunde inte sluta skratta, haha! jag & emma tog bussen hem vid tolv. mums på kvällen, tack tjejer!

HAHA, felicia! 

nu måste jag verkligen sova, cya!

helt slutkörd, hah! GODNATT!


my love

jag älskar mina underbara vänner som gjorde kvällen igår helt awesome!

ikväll ska jag till arlöv & ha myskväll med några tjejer i min klass. vi ska laga mat & ha det allmänt mysigt!

nu måste jag hoppa in i duschen, min buss går om två timmar!

mitt i natten ..

nu är klockan mitt i natten & jag kom hem för kanske en halvtimme sen. agardhs inspark var väl .. trevlig, mycket väldigt najsigt folk!

nu är jag så jäkla trött, hungrig & har jäkligt ont i fötterna, så jag ska väl gå och lägga mej!

imorgon blir det ut på nya äventyr i arlöv :o

hihih

ut på nya äventyr!


TJUHU!


LOL, ELELE, LOL!

CYA! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 tihi, PUWZZ

snabbt inlägg

ska hoppa in i duschen nu, bloggar innan jag sticker ut ikväll! ciao!

hola buenos días

hej alla barn!

exakt en vecka sen jag bloggade, tjuhu!
den senaste veckan har varit ganska händelserik. i lördags firade vi jonathans födelsedag i danmark med bowling och annat trevligt. jag vann tillochmed på bowlingen, något som aldrig hänt förut!
i söndags blev det dans & såklart så skulle jag skada mej! efter ungefär halva träningen pajjade jag min fot & jag fick tillbringa kvällen på akuten tillsammans med mamma. läkaren konstaterade att det var en senskada eller en stress-spricka. fick åka upp på röntgen men det syntes inget på bilderna. kom hem vid halv ett & somnade direkt.
ledig i måndags, tillbringades hemma med plugg och annat shit. skulle egentligen ha shoppat med elena, men jag orkade inte, såklart.

veckan i skolan har varit jobbig & jag har varit tvungen att åka bil med mamma varje morgon & eftermiddag.
annars går det väl bra i skolan. konstigt nog har mina favoritämnen blivit naturkunskap & matte. väldigt konstigt faktiskt.

igår fick jag äntligen träffa isabel för första gången på två veckor. vi & louise kollade på alice i underlandet hemma hos isabel och jag sov nog igenom halva filmen. förlåt, men jag var väldigt trött!

ikväll har jag faktiskt ingen aning om vad som händer, men jag vet inte om jag orkar göra något speciellt. jag går ju trots allt på kryckor. det finns typ bara nackdelar med det. fast jag slipper trapporna till fjärde våningen i skolan, men det är lätt inte värt att gå på kryckor för det!

en till sorglig sak är att min mobil är typ .. sönder. den funkar typ inte att ladda utan att man har en fet klämma eller något på den. svårt att förklara, så skit samma!

jag saknar typ elena, så jag tycker att hon kan pallra sig hit eller något, kan väl inte vara så ansträngande?!

nu ska jag sätta mej & glo på tv och käka mitt godis som jag köpte igår tror jag. jag såg precis att klockan inte är alls mycket, vilket är väldigt bra tycker jag!

hejsvej!

jag var lite ego för en vecka sen..


happy birhtday

vill börja med att säga grattis på tolvårsdagen till min bror!

veckan som gått har varit stressig & lagom typ .. fail? förhoppningsvis blir nästa vecka bättre!

just nu sitter jag i danmark & ikväll ska vi fira min bror, vi ska bowla från tio till tolv, blir spännande! men jag kommer säkert suga, som vanligt .. hehe.

denna helgen är långhelg (thank god!) och jag tänkte utnyttja den så mkt jag kan. jag kommer hem imorgon & då blir det antagligen fest. fast vet inte om jag orkar .. :(

på måndag får jag se vad som händer, blir nog plugga & chilla, kanske drar in till lund en sväng också :D

nu ska jag snart äta, vi ses imorgon!


RSS 2.0