bästa










ni är bäst! ♥

091229

jag är så jäkla trött! hade feta problem med att somna inatt. somnade inte förän halv sex kanske, jag mådde jätteilla och det kändes som att jag skulla spy hela tiden. usch usch. idag känns det iallafall bättre, dock är jag trött som ett svin!

idag vet jag inte vad jag ska hitta på. har lust att shoppa på mellandagsrean, men det känns lite sent att dra in till stan nu, hehe. det får jag ta imorgon :)

nej, nu ska jag göra lite mackor, jag är jättehungrig!

ha det gott.


nu ska jag fan ta mej blogga! har inte bloggat ordentligt på ganska länge och jag känner för att göra det nu, så jag gör det! haha. jag tänker inte sluta blogga, även om ingen läser, höhö. det är ju kul!

okej. jag har varit seg och inte pallat lägga upp bilder osv. så bilder blir det nu iallafall!

sen sist (i onsdags om jag inte minns fel?) så har jag hunnit fira jul hos pappa och göra massa annat kul. kom hem från pappa idag, vilket är najs faktiskt! började ju sakna er här hemma, haha ;)

julen har varit mysig. firade hos mamma på lillejulafton med lite gäster. sen åkte jag till pappa och firade julafton hos honom. är väldigt nöjd med båda dagarna, plus att jag har fått massa fina och roliga julklappar! pallar jag skriva om allt jag har fått? nja.. kanske kommer bild eller något, hihi.

snön var fin, tills den smälte!


mammas julgran och mormor ♥


pappas julgran


min outfit på lillejulafton (ego som jag är)



oj, vad många bilder på mej, herregud. men det får ni stå ut med för det är min blogg, hihi :)

nu är det dags att sova, imorgon ska jag först städa och sen får jag se om jag drar in till stan med elena och isabel. det är ju trots allt mellandagsrea nu!

godnatt

GOD JUL

hej sverige. kort inlägg, tänkte bara säga god jul!

ha de gött, vi ses! :*

looooov (L)

nu är det äntligen lov! underbaaart! det första jag ska göra är banne mej att sova extremt länge imorgon! mohaha, skönt!

iallafall. efter fin sång i aulan så slutade vi. jag, matilda, therese, felle, felicia och två andra gick till subway och åt lunch :D mumsiiiigt. sen gick vi till jättekul och köpte godis, heh..
nu är det iallafall lov! jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, men det löser sej :D

btw, detta är mina fina kläder :D HAHAHA :)

haha, puss

haha, gud. but hey, det är jullov och det är underbart! ♥


konichiwa bitches

hej igen! nu har jag duschat, känner mej som en ny människa, haha.
snart ska jag sminka mej & fixa lite kläder också. jag kan ju inte gå i pjamas till skolan! det hade ju varit lite galet :o

men aja, puss på jullov om några timmar! efter skolan ska jag gå och fika med några i min klass, myspys!

om typ en timme ska jag ge mej ut i snöstormen (ja, det snöar jättemycket!) & gå ner till bussen. sen åker jag mot sista skoldagen, najs!

ha det bra, vi ses ikväll sötisar! :D

:D

HEJ BABES. jag är glad! humöret är på topp & idag är det skolavslutning! snön ska faktiskt inte få förstöra min dag idag! äh, jag ska gå och duscha nu, bloggar sen! :)

091217

cha cha! (haha, omg..)
idag började vi med historia, vi satt och svarade på frågor hela lektionen. lite smått drygt, men men! sen hade vi engelska. eller ja, vi fyllde in något formulär som en tant gav oss. men innan det fick vi tillbaks våra engelskaprov, jag fick mvg :) sen var det lunch, najs! sen gick vi till svane, eller ja.. jag och emma gick typ och gömde oss för felicias, thereses och matildas snöbollar. det tog typ tjugo minuter att ta sej dit istället för fem som det brukar! haha. iallafall, vi hade matte. eftersom vi har för många mattetimmar så lyckades vi övertala vår lärare att få iinställt imorgon = jag börjar klockan ett :D najs! sen hade vi iallafall svenska och sen slutade vi vid två. vi skulle ju egntligen åkt skridskor (som jag såg fram emot!) men vår lärare skulle på möte. aja, inte mej emot att sluta två timmar tidigare :)

just nu sitter jag här i köket. jag ska snart göra en plåt pepparkakor, tjuhu!
& usch, jag har haft hemsk huvudvärk i två dagar nu, alvedon & panodil hjälper inte :(

aja, p u s s !! (L)

hungrig

just nu sitter jag och väntar på mat, fläskpannkaka. magen kurrar, har inte käkat sen lunchen idag.
innan gick jag ut på en liten promenad med louise, det var mys! har inte träffat henne på aslänge. eller det känns så iallafall. jag saknar isabel med. och elena. men snart är det lov och då är det parrrrtyyyy! he he he :)
imorgon är det skridskor igen, jag längtar! det är också näst sista skoldagen, wihu! :)

nu vankas det mat, ha det allihopa! :)

snöfall igår, de var överlyckliga!

helvetes jävla idioter

YEAH, i'm talking to you! damn straight!

nej, jag skojade, höhö. idag har jag haft en skitdag. dels för att det har snöat som fan och dels för att någon idiot har brutit upp mitt skåp och tagit min jacka och miniräknare. WTF?! vem fan gör så?! bastards..
det enda positiva med idag var att jag slutade två istället för kvart i fyra och att jag slapp ta bussen hem. FAAAAAAAAN. oj. FAAAN. jag måste gå ner till busstationen och hämta min dumma cykel som står där. aaaaah, fuck this. fast fuck, jag har ingen jacka att ta på mej? det kan nog inte bli värre just nu! :s

snälla, få mej på bra humör! 

pusshej :)


rast!

nu sitter jag tillsammans med emma i datasalen och har lunch. det är faktiskt ganska tråkigt att ha över en timmeslunch, tro det eller ej :o

HEJDÅ! :D

snö :(

gud, snö suger. blev fan mulad idag, vilket ledde till att jag backade rakt in i en dörrkant, haha! bula here i come! :)

annars har dagen varit bra :) ganska chill faktiskt! på mentorstiden fikade vi med lussebullar (MED SAFFRAN!!!) och julmust. fint ska det va! haha.. btw, nu är det bara TRE dagar kvar! :)

imorgon ska jag shoppa julklappar med isabel på lunchrasten! kommer inte hinna hälften ens så det får väl bli efter skolan med. och just det, jag slutar typ två imorgon, najs! :)

äh, här kommer en liten fin bild istället :)

åh så fin :)


skridskor!

haha, okej! jag är ingen höjdare på det där med skridskor. det konstaterade jag idag :)
även om jag trillade fyra gånger så var det jäkligt kul! haha. skrattade hela tiden, haha! :)
lite bilder ohyeah!

mihiii.haha, den bjuder jag på!
sötISAR! (haha, ingen fattade det..)så söta!

hihi, söta va? :)
annars flöt dagen på bra! och istället för svenska så gjorde jag uttagningen till innebandylaget! jag failade, men nästa år ftw!

ikväll blir det chilla tv:n, har inga läxor! jag borde dock städa mitt rum, hm.. äh, det gör jag imorgon! :)

ha det bra! eller föresten, ha det bäst! <3

hej!

äh jag orkar inte blogga nu. gör det senare! :)


done!

HEEEEEEEEEJ.

idag så städade jag och nu är jag klar! det kunde gått mycket fortare, men jag segade vid tv:n så det gick inte så bra x) men ja, jag är klar!

ikväll blir det nog julgranspyntning och imorgon så ska jag shoppa julklappar! jag har som sagt inte börjat än och känner mej väldigt sen ute. det brukar jag iofs alltid vara, men äh. skit samma :)

ikväll ska jag nog också kolla på filmen changeling. har sett den en gång innan och jag tyckte den var asbra, så jag kan ju lika gärna se den igen! :)

btw, det snöar typ jättemycket :o hoppas att det inte lägger sej, jag pallar inte! då kan man inte cykla till bussen och då måste man gå upp ännu tidigare! aaaah :(

GUD JAG HATAR SNÖ!!!

hejdå.


stääädaa

nu ska jag damsuga! :D WIIIHOOOOOO!!!!!!

snart jul :o

hej bloggen! (haha, fan vad jag älskar att säga så!)

idag kom första riktiga snön. jag hatar faktiskt snö. det är kallt och blött, blä. fast det kan iofs bli väldigt mysigt såhär runt jul, men sen får det räcka! jag hatar när det smälter och blir slask! uuuärk.

som sagt, snart jul. idag är det den tredje advent! jag börjar få lite ångest över julklappsköpandet, jag har inte ens börjat! herregud, jag kommer bli så stressad!

idag ska jag iallafall städa. jag bloggar väl igen lite senare ikväll. om inte, ha en bra söndag! :)

mm.. kladdkaka..

jag blev jävligt sugen på kladdkaka nu! ge mej :]

hihihiii.

idag så var jag först med louise. vi fixade isabels födelsedagspresent som vi borde ha fixat för mer än ett halvår sen, men idag så gjorde vi det iallafall :) vi blev jäkligt stressade när vi såg att det var en kvart kvar tills isabel skulle komma, men vi klarade det! isabel kom iallafall med pizza och kebab och vi åt! sen stack louise och elena kom hit. vi tre var väldigt flummiga och typ gjorde konstiga filmer med min webcam, hah x) dock kommer ingen någonsin få se dem, haha! hehe ..

nu sitter jag har ensam igen. ju mer jag tänker på att jag är ensam, ju räddare blir jag. herregud, vad är det med mej?! jag brukar tycka att det är najs att sova ensam, men inte denna helgen.. får väl skylla på min dumma svenskalärare som tvingade mej att se skräckfilm, lol. hihihi.

fördelen med att vara ensam hemma är ju att jag slipper vara så tyst. jag kan också tända alla lampor i hela huset om jag vill, haha! plus att jag kan ju faktiskt kolla på en film, hihi :)

maha, diggar bilden!

sexig bild från i somras, hah! eller vänta, i september var det, haha! skit samma! :)

GODNATT :D

sömnbrist

inatt fick jag inte sova så mycket. somnade vi halv fyra och blev väckt första gången tio över nio. alltså jag behöver verkligen sova. jag sover inte mer än fem-sex timmar på skoldagarna och på helgen sover jag ändå inte ut. välbehövligt lov om en vecka, thank god!

idag ska jag först träffa louise en stund och ikväll vet jag inte vad som händer. blir väl sunka med vänner?

nu ska jag banne mej städa lite. det kommer dock aldrig hända så jag kan lika gärna säga att jag inte ska städa :D haha.

adiós! :)


haha, lol..

alltså ofta jag är så lättskrämd! här sitter jag vaken, klockan är mitt i natten! varför? jo, för att jag är rädd! jag är så jävla rädd! jag tror typ att hannibal lector när som helst ska klampa in här och käka upp mej. usch. jag kommer typ inte kunna sova alls inatt. det suger! gud, jag hatar att vår lärare tvingade oss att kolla på "när lammen tystnar". BIG MISTAKE. jag är skiträdd. och det blir ju inte bättre av att jag sitter här (typ) helt ensam i ett helt tyst hus. musik kan jag inte dra igång för rebecka ligger och sover. gah, jag HATAR att jag är så lättskrämd :(

gah, nu ska jag sluta skriva för jag sitter bara och skakar i vilket fall som helst. får väl kolla på någon kul film så jag slipper mardrömmar inatt!

och det värsta är att jag kan nästan svära på att jag hör konstiga ljud utanför!

not convinced yet?

HEJ! det är freeeedaaaaag! har dock inte något att göra, men det löser vi sen!
dagen var bra, tog sovmorgon till tio över tio, så skönt! på första lektionen fick vi tillbaks våra historiauppsatser. gissa vad jag fick?! :o

FREAKIN MVG- !!!! trodde verkligen att jag skulle få typ G, max VG, men freakin mvg- fick jag! crazy.. :o
iallafall :) resten av dagen flöt på bra, inte så ansträngande :) slutade klockan tre och då stack jag till H&M och köpte benvärmare. najprajs, verkligen! mötte elena på botulfs och vi stack till konsum. jag köpte godis, pepparkakor och bröd, haha! sen tog v bussen hem vid fyra :)

nu sitter jag här, har egentligen inget att göra. ska väl snart laga lite mat till mej och rebecka.

ikväll, om jag inte har något bättre för mej, så ska jag kolla på idolfinalen! jag tycker att det är jättesvårt att säga vem som ska vinna i år. fast jag hejjar på erik lite sådär i smyg :)

aja, puss och kram, skumbanan!

btw, här är en bild jag redigerade innan! :)

oh yes!


it's just..

hej allihopa everybody! idag har min dag varit bra :)

gick upp alldeles för sent men jag hann med bussen, var till och med lite tidig :o
well, började med historia, ganska intressant! vi har snackat om första världskriget och jag tycker det är askul, hah. sen var det engelska, hade grammatikprov/läxförhör. det gick jättebra, eller ja. det kändes bra iaf, haha :)
sen var det underbar lunch :) supergod mat idag också, kycklingburgare!
efter det fick vi dock gå till svane och ha matte, men det är inte sååå ansträngande.. haha, therese och jag skuttade hela vägen dit! hade matte iaf, sen gick vi tillbaks till katte för att ha svenska. inte så ansträngande det heller, vi kollade bara på film. "när lammen tystnar", jag dog typ i slutet, haha! satt typ med luvan över huvudet och höll för öronen x) haha, lol på mej!
efter svenskan var det "lilla filmfestivalen" i aulan! det var askul, blev dock VÄLDIGT nervös när de sa att de hade tagit ut några klipp som de tyckte var roliga men som inte hade kommit till final. satt och bet på naglarna men jag klarade mej, haha! tog bussen hem vid tjugo i fyra tillsammas med elena, wunderbart :)

ikväll blir det chill till tusen, har inga läxor!
imorgon är det lucia och det ska bli mysigt som fäään :)

mm, glass.. <3

sov gott! :)

vill ha sommar ..

och nu när jag sitter här och kollar igenom bilder så hittar jag såklart massa från i somras. jag vill ha sommar nu! bort med mörkret och in med lite solljus för bövelen!

give me!


gud, så underbart. nu ska jag nog gå i ide, väck mej när solen har kommit tillbaks :)

danspics!

här kommer lite bilder för jag orkar inte skriva om min dag! :)

maha.haha, rufs rufs x)shake!
ohyeah :)haha, smexiiigt.haha, diggar sopsäcken!

haha, there you go! :)

fail fail fail!

skulle egentligen varit på dans nu ju, men det sket sej. blev problem med att ta sej dit, så jag och axel missade sista showen i år :(
aja, nu ska vi inte hänga läpp! (HAHAHAH) dagen har i övrigt varit bra, ite så ansträngande :) heh..

snart ska jag sova, upp tidigt imorgon för bövelen :o

GODNATT (L)

i don't know how they got there

HEJ!

blir bara ett snabbt inlägg för sen ska jag byta om och sminka mej!
dans idag, show igen. hade show igår och det gick bra! ska se andra akten idag, den ska tydligen vara jättebra! :)

tänkte lägga in en bild, men icke sa nicke! :o

ha det bra! :)


i guess i must have killed'em

och så var det söndag igen. ännu en vecka har passerat (gud vad jag känner mej poetisk, hah!) och den har varit najs :)

igår stack jag och louise hem till matilda. vi hade typ förväntat oss lite segt dalbyfolk men när vi kom dit var det typ.. fest. aja, sunkig som jag var så satt jag mest i soffan, hah. men det var trevligt det med :)
kom hem vid halv två kanske..
idag så gick jag upp vid halv ett och sen dess har jag hunnit städa, städa min garderob, sova och äta massa. jag har inte så mycket plugg men lite ska jag väl göra lite senare.

gud, jag har inget att skriva om. jag lovar att bli bättre på att lägga upp bilder och sånt, hihi :)

godnatt! :)


now we're on top

hej alla barn!

idag har jag varit borta typ hela dagen. åkte klockan tolv och kom hem typ fyra. jag har varit i kävlinge och dansat hela dagen, det var najs! showen gick väldigt bra, bara lite fackat med placerningar och sånt..

annars. veckan har inte varit så ansträngande. har dock haft två oförberedda spanskaprov. det suger ju lite. har varit väldigt trött bara. jag har somnat i biblioteket x antal gånger denna veckan. usch. hoppas att det går över! dock gillar jag skolan väldigt mycket, folket <3

nästa vecka har jag två shower, en på måndag och en på tisdag. det blir jobbigt, kommer typ komma hem vid halv tio. hehe.. :)

aja, ikväll blir det hem till matilda, är dock sjukt trött. min mamma tror att jag har diabetes vafan. bara för att jag är trött och dricker ovanligt mycket? hjälp, börjar bli lite rädd nu. tänk så har jag diabetes? hm..

usch. jag orkar inte skriva mer idag! :)

ha det gött! <3

kjhgfdsdcvbnmjuytrfdvbn

fin rubrik.

denna veckan har varit jobbig faktiskt. har varit så himla trött :(
jag orkar inte blogga mer nu, gör det imorgon istället :)

på tal om imorgon, då är det DANSSHOW i kävlinge :D kul kul.

ha det gött, vi ses!

k a l l t

gud vad kallt det är ute nu! vaknade imorse och det var TRE minusgrader. det är bara.. jättekallt! uuuh, jag gillar inte vintern!

denna veckan har varit jobbig faktiskt. har inte haft något speciellt i skolan, men jag har ändå varit trött som ett as! jag har knappt orkat gå upp på morgonen, det är ju bara så jobbigt! speciellt när det ser ut som att klockan är två mitt i natten istället för halv sju.. dessutom är det till och med mörkt när man slutar skolan! jäkla tur att det bara är två veckor kvar i skolan. yeah, you heard me, TVÅ VECKOR. det är underbart!

snart är det då jul. det är den andra december idag. detta året är snart slut! crazy. det är faktiskt ganska sjukt. alltså, det känns som det var igår som jag satt och skrev nyårslöften med isabel! shit, jag har nog inte ens uppfyllt älften, hah!

nej vet ni? jag måste faktiskt gå nu. jag ska börja DRICKA KAFFE! :o

btw, denna ytterst vackra bilden från i lördags! :)

haha, love!

RSS 2.0