nothing

jag fryser.

hej alla barn! nu är jag hemma efter en helg i danmark.
i fredags hämtade papi mej och rebecka vid fem och sen druuudade vi till danmark. vi stack hem och hämtade jonte, pia och jonas och sen körde vi till köpenhamn. klockan åtta satt vi på jensen's böfhus. jag åt trerätters med räkcocktail, kycklingspett och sen choklademousse till efterrätt. det var så himla gott! fast jag kunde knappt röra mej sen, haha, jag blev sjukt mätt! vi kom hem vid halv elva och sen somnade jag vid tolv typ.
i lördags gick vi upp vid tio och då åt vi frukost. sen blev det shopping, typ. vi drog till något av alla hundra köpcentran och sen gick vi där i typ tre timmar. det blev ett par byxor, väldigt najsiga faktiskt! på kvällen käkade vi tacos och sen bakade jag en kaka som jag inte orkade smaka haha :(
idag gick vi upp klockan åtta och kvart över satt vi i bilen. vi körde till sverige och lämnade rebecka på konfirmationsgrejs och sen stack jag, jonte, papi och pia till center syd och gick där. kom hem för typ en timme sen :)
nu ska jag städa lite och sen ska jag typ styrketräna. tänkte dra ut och springa, men jag fryser och då pallar jag inte. får dansa lite istället!
sista dagen på lovet också, fast imorgon har jag faktiskt sovmorgon till tio i tio, så det spelar egentligen ingen roll att lovet är slut! har saknat mina kära vänner i skolan, ska bli kul att träffa dom imorgon! :)
blä, jag fryser! jag vill bädda ner mej i min säng och sova i typ en timme. äh, pusshej :*

            oh, btw! en blid jag redigerade häromdan!


summer lovin'

gief brown legs!


feelin' fine

hej :D

jag är på underbart bra humör idag, jag fick till och med snacka med elena idag! hihi, you made my day!
annars så har det inte hänt så mycket. måste plugga samhäll, har prov fredagen efter lovet! kom precis på att det snart är skola igen :o det är torsdag idag för tusan! och denna helgen ska jag till päpä, najs :)

hihi, nu fick min sistaaaah för sej att hon skulle ha datorn så nu får jag gå . . . :(

hade bäst! speciellt elena hihi, i love you! <3



hihi, creepy bild :o


puss


what wolud you do?

hej allihopa!

igår så drog jag och isabel till malmö. där mötte vi upp louise och några i hennes klass, minst sagt trevliga!
vi drog till marshmallow och stog i kön i typ en timme och sen kom vi in. musiken var fet i början men sen blev den ganska dålig. vi shakade iallafall, men jag tror inte vi drar dit igen. jag tycker inte att det var värt 120 spänn, plus garderob och taxi. äh, jag hade iallafall hyfsat kul! dock väldigt sliskiga människor där, men what to do?
idag vaknade jag och isabel vid tio och då gick vi upp och åt frukost. sen blev det soffan för min del, somnade ju typ vid halv fem så jag är fortfarande sjukt trött! isabel drog hem vid.. tolv?
sen dess så har jag legat på soffan och halvsovit, najs!

blä, jag saknar elena! jag tycker att hon ska komma hem nu! heh.

nu ska jag laga mat, hade gött!


l o v e

sportlov, mh, i love it.
började med att säga hejdå till elena, WOHO. sen i helgen har jag typ myst med isabel :)
ikväll blir det dansa med isabelsnygging i malmö! blir skitnajs! :D

orkar inte skriva nu, och jag måste duscha, hehe. så hare! :D


healthy!

hej alla korvar!
jag är på bra humör idag, tack vare anis underbara kakor. galet goda!
dagen har i övrigt varit ganska chill, har dock varit väldigt trött. jag som tillochmed åt frukost imorse :( borde ju varit pigg hela dagen? äh, skit samma :)

imorgon börjar jag vara nyttig. så inget godis och sånt nu för mej. förhoppningsvis så klarar jag det, hehe. det blir nog bra. sen ska jag och elena kolla upp gerdakort så ska vi börja gå på pass där! och sen ska jag styrketräna massa hemma, nu kör vi hehe! plus dansen, detta blir najs :)

imorgon är det tisdag, dans på kvällen och sånt :)

nu blire plugg, hare!  

mitt hår



jag vill att mitt hår ska vara så långt igen! hej, dagens i-landsproblem

my love

godmorgon alla tomtebögar!

idag är det söndag, vilket innebär att man inte gör ett skit när man borde plugga och städa typ. men som tur är så har jag typ inget nästa vecka :) riiiiktigt najs, men sen har vi desto mer veckan innan lovet. jag fattar inte hur vi ska hinna gå igenom allt innan vi ska ha samhällsprov :s
äh, det är inte jag som är lärare och ska planera sånt hehe.
ikväll blir det träning, får se om jag orkar vara med. har ont i huvudet och halsen. och min fot är svullen :o

aja, ha det gott


inte helt okej

haj! det är lördag.

vaknade tio över nio imorse, fick panik och smsade therese och sa att jag hade försovit mej. kom sen på att det är lördag idag. hehe. förvirrad or what? somnade om och vaknade vid halv tolv. gick inte upp förän klockan tre, hehe. sen dess har jag verkligen inte gjort någonting. mår inte bättre idag, vilket suger. mår illa, har ont i halsen och är trött. mysigt.

jag orkar inte blogg nu, ciao!



haha, jag gillar den!


tja

jag mår illa, har ont i huvudet och är sjukt trött. har skadat foten också, det gör ont.

nu ska jag dricka ett stort glas vatten, krypa ner under täcket och hoppas på att jag mår bättre imorgon.

GODNATT

so what if it hurst me

tja!
idag är det torsdag. veckan som gått har varit dryg men samtidigt najs! förutom den jävla snöstormen i tisdags but what are you gonna do? skolan blev iallafall inte inställd, skönt.

hade prov igår, gick nog hyfsat bra i think! hoppas på mvg, jag vill ha heheh.

på tal om saker jag vill ha, jag vill ha sommar! vintern är deprimerande! jävla snö som aldrig försvinner också är det kallt. vem gillar det? ingen. precis. i rest my case!

hjälp vad dåligt inlägg, nu ska jag sova! godnatt (L)



snälla ge mej nu!


RSS 2.0