svennebanan

hej alla bloggläsare. (krilleboii ohyeah)

idag har jag i princip bara läst & ätit, hihi. inte fel de heller.

igår blev det upp tidigt (halv tolv) & sen fixa lite grejer innan jag drog till lund. träffade mamma & sen kom fia också. vi gick runt & kollade i affärer & lite sånt. fikade på pressbyrån, ohyeah. eftersom jag hade högklackat (dumt!) så slutade det med att jag & fia gick runt barfota, höhö. dagens inköp blev iallafall tre par trosor från gina & en baddräkt från h&m, mums.
på kvällen blev det tjejmiddag hemma hos emma. jag & luiis kom dit helt svettiga typ eftersom vi hade cyklat, men vi va först iallafall! sen kom alla moppetöntar. iallafall så blev det god mat, kubb & efterrätt. riktigt mysigt hade vi det. vid tio bestämde vi oss för att dra hem till luiis, så det gjorde vi. drog dit lite folk & hade det mysigt. vid ett drog alla hem förutom jag & taylor som satt kvar och snackade med luiis till typ två. tack för dagen & kvällen!

ikväll ser det ut att bli grillning på billebjer med lite folk, det blir nog mysigt.
nu ska jag gå och fixa me & sånt shit, så ci-ao!


i'm crazy, oh so crazy

igår blev det då som sagt rensning av garderob. sen cyklade jag till louise. vi drog till hemköp & jag köpte tortellini & sen cyklade vi hem till isabel & matade minus. cyklade hem till mej, lagade tortellini, åt & sen sminkade vi oss. drog hem till louise & sen blev vi upphämtade av bella & hennes mamma. vi drog till isac & det va najs där. trevliga människor. vid halv tolv hämtade bellas mamma & vi stack hem till bella & kollade på lejonkungen. snackade även lite lill-k i telefon, jäkligt läskig människa det där. hah.

imorse vaknade jag vid ett. gick upp & hjälpte till med maten & sen åt vi. nu har jag målat mina naglar igen, denna gången mörklila, spooky.
idag är jag inte på jättebra humör. har väl vaknat på fel sida, illa.
nu ska jag hoppa in i duschen & sen blir det fix. jag har min mobil, ring mej ikväll!

ci-ao.


cleanin' out my closet

det är precis vad jag har gjort idag. jag har resnat min garderob på massa gammalt skit & ja .. det var skönt att bli av med det! fast nu är det såhär att jag har fyra par jeans & ett par byxor som jag tänkte sälja, höhö. tre par cheap monday-jeans, ett par crocker & ett par guldiga byxor, scary.

igår hade vi typ gäster & vi åt gott & ja, jag satt vid datorn hela kvällen, hej på mej social! :)
ikväll ska jag fösrt va med louise en stund men sen vet jag inte vad som händer. slå gärna en pling.
ciao!

i just wanna ..

igårkväll blev det hem till louise med isabel & himla. vi fotade lite, myste & kollade på film.
idag gick jag upp klockan halv ett & åt frukost. tv & sen blev det duscha. fixa mej lite & sen blev det typ lunch.
sen satte familjen sej i bilen & vi körde till löberöd för att spela fotbolssgolf. det var riktigt kul till en början, men sen började det regna. mindre kul. det riktigt öste ner & det åskade & blixtrade, uh. så vi stack hem istället.
nu sitter jag här & väntar på mat i think. har inget att göra ikväll, så smsa & ring mej för fulla muggar.
nu ska jag sminka om mej för jag ser förjävlig ut! pussheeeeej.

jag efter fotbollsgolfen.

hit me!

hejsan vänner :)
detta är mitt tredje inlägg idag, jisses.
jag ville bara informera er om att jag är sjukt dans- &  fest-sugen så jag tycker att någon ska ha fest snart, hihi.
för övrigt så är mina naglar numera svart-vita efter dagens lilla experiment, höhö.
nu ska jag nog gå & matcha de med kvällens smink, hoho. spännande.
min mobil finns med mej all the time, pusshej.

lapdance - n.e.r.d


kim - eminem

han är så brutal i denna låten. lite läskig faktiskt :s


,

jag kom inte på någon rubrik, så det blev ingen, hah!

igår blev det hem till louise på kvällen. först kollade jag & hon på bakom scenerna i harry potter & halvblodsprinsen. det var faktiskt väldigt häftigt, haha.
sen kom owe, ogge, emma, jocke & henke & vi spelade poker. vid tolv drog pågarna & vi satt kvar & snackade skit till lite efter ett, mysigt.
idag vaknade jag vid halv elva av att mamma skrek, haha. klädde på mej & gick ner & mormor var där. jag älskar mormor <3
nu har vi käkat fika & nu sitter jag här. vad händer idag? :)
mobilen finns med, poss! <3

making a fabulous entrance

igår segade jag mest på dagen men vid fem fick jag tummen ur röven & drog till louise & vem var inte där om HILMA. älskade hilmababy som jag har saknat jättemycket! iallafall så drog jag, lousie, isabel & hilma till viking & käkade lite. lite folk gjorde oss sällskap. sen drog vi hem till louise igen & sminkade oss galet & tog lite särbilder. helt plötsligt börjar louise skrika & alla typ dog. då var det tydligen joppe som hade stått i fönstret & skrattat, haha. iallafall så kom det lite folk & vi hade det chill, myspys. sen sov jag, isabel & hilma där.

isac med 3d-glasögon, hah! jacob & jens.

klockan nio ringde mitt alarm & jag cyklade hem. åt frukost, duschade & sen cyklade jag till louise igen. vi stack till bussen & där mötte vi isabel & hilma & vi satte oss på bussen till malmö. lite över elva kom vi till entré. det blev lite shopping & sen blev det lunch på bk. shoppa & sen fika. bussen hem vid halv fyra (?) & handla med louise på hemköp :)
sen började det regna & vi blev blöta när vi cyklade hem :(

jag på wayne's isabel på wayne's, hah <3

nu sitter jag här & typ .. väntar på bättre tider, haha.
ikväll vet jag inte vad som händer, det blir antagligen ngt med louise. ring mej!

& hallå! jag köpte nya skor häromdan! här kommer en liten bild, hihi.

erkänn snygga!

men nu ska jag typ gå & skaffa ett liv, hah! poss <3

succes is my only mother fuckin' option, failure's not.

mmh, jag älskar eminem.

nu är jag hemma från dalarna. det var en väldigt najs vecka med min bajsi. vi gjorde massa saker, men mest av allt sov vi, eller läste. jag har lyckats fastna för twilight-serien så nu har jag läst två av fyra böcker. idag ska jag beställa bok tre, hihi. iallafall, vi såg även på harry potter & halvblodsprinsen & den var superbra, moms. jag ska nog se den en gång till, haha. tågresan var den näst-sämsta någonsin. enda som varit sämre var den till brighton förra året.

iallafall. vi tog tåget från mora. när vi var fem minuter från sala (där vi skulle byta) fick vi veta att vårt nästa tåg var försenat typ en halvtimme. okej, tänkte vi, vi hinner inte med vårt tåg i norrköping, vad händer? när vi kom till sala fick vi veta att vårt tåg därifrån till norrköping var inställt, men att det skulle komma ersättningsbussar. MUMS. efter typ en timme kom det EN buss till jättmånga människor. den bussen gick tydligen bara till västerås, så vi fick vänta en timme till på nästa tåg till norrköping. två & en halv timme senare kom vi till norrköping & där skulle vi ta tåget till lund. eftersom vi inte hade bokat biljetter på det tåget så hoppades vi på det bästa & vi lyckades få sittplatser. så istället för att va hemma halv nio kom vi hem elva. SJ IS THE SHIT :D

igår städade jag först mitt rum & sen åkte jag till lund med min familj. det blev ett par skor, moms!
på kvällen blev det hem till hajen med louise, isabel, julia, emma, elin & alex. först kollade vi på top-model filmen, haha. sen blev det lite snacka & lite dator & vid ett stack jag & louise hem till louise & åt lite. sen cyklade jag hem.

idag vaknade jag först av att mamma kom in på mitt rum. somnade om & började drömma jättekonstiga saker. vaknade vid tjugo i tio, somnade om & drömde ännu mer. vaknade av att det ringde & min bror kom in på mitt rum med telefonen & sa att det var till mej. min läkare, höhö. sen gick jag upp & åt.
idag ska jag nog göra något vettigt, typ rensa min garderob. fast det kommer jag inte orka, så det får bli dator & tv.

hör av er om ni vill göra något sötnosar! :)

blööh ..

idag vaknade jag halv tolv när jag egentligen hade tänkt vakna vid tio, bra jobbat!
tog bussen till lund klockan ett & sen gick jag runt & letade efter skor.
tog bussen hem klockan tjugo i tre. 377 kronor fattigare & ett par skor + två jeansleggins rikare.
isabel & louise kom hit vid tjugo över tre & vi gjorde inte så mycket.
nu sitter jag här & bloggar för sista gången på några dagar, för imorgon klockan åtta lämnar jag, louise & hennes päron dalby & tio timmar senare är vi framme i dalarna. det ska bli skitmysigt, favorit i repris typ.
så ikväll hoppas jag att folk träffar mej.
nu ska jag hoppa in i duschen & sen blir det packa.
jag finns på mobilen, puss.

englandbild från förra sommaren.


borta bra, hemma bäst!

yes, nu är jag hemma igen. semestern var skön men det är faktiskt riktigt skönt att komma hem igen. bara det att sova i min egna säng ska bli underbart! för visst är det så, borta bra, hemma bäst? nu tänker jag plåga er med lite bilder. enjoy!

bohuslän, första kvällen.god mat200 meter från huset.en minifärja som vi tog till en ö som hette gullholmen.
vatten.vatten efter båten.det var shortsvarmt på kvällen med.mums!
schtekarn.vi proppade in oss i bilen. jag satt längst bak....tillsammans med packningen!mitt fönster.
vi gjorde ett stopp i gränna, hehe.sen blev det ösregn!till sist kom vi fram till småland & loftahammar!ut & gå på kvällen.

nu får det räcka för idag! nu ska jag göra något vettigare, ciao!


RSS 2.0